Hasta Güvenliği ve Sedye Kullanımı Eğitimi Düzenlendi
30 Nisan 2024

Hastane personelimizin sürekli olarak gelişen ve değişen sağlık hizmeti ihtiyaçlarına uyum sağlaması için eğitimler düzenlemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda, UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi) ekipleri tarafından sunulan "Hasta Güvenliği ve Sedye Kullanımı" konulu eğitim programını düzenlendi.

UMKE ekipleri, acil tıbbi yardım ve kurtarma operasyonlarında uzmanlaşmış profesyonellerdir. Bu eğitim programı, UMKE'nin geniş deneyim ve bilgi birikiminden faydalanarak hastane personelimizin hasta güvenliği konusunda bilinçlenmesini ve sedye kullanımında etkin bir şekilde beceri kazanmasını hedefler.

Eğitim programı, hastane personeline hasta transferi sırasında güvenliğin sağlanması, doğru sedye kullanımı, hasta taşıma teknikleri ve acil durumlarda etkili müdahale stratejileri gibi konuları kapsar. UMKE ekiplerinin uygulamalı deneyimleri ve pratik bilgileri, katılımcılarımızın gerçek hayatta karşılaşabilecekleri durumlarla başa çıkmalarına yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır.

UMKE ekipleriyle iş birliği içinde düzenlediğimiz bu eğitim programı, hastane personelimizin hasta bakım standartlarını yükseltme ve acil durumlara daha etkin müdahale etme yeteneklerini geliştirme çabalarımızın bir parçasıdır. UMKE'nin uzmanlığı ve deneyimi, sağlık kurumumuzun kaliteli sağlık hizmeti sunma misyonunu desteklemekte ve hastalarımızın güvenliğini sağlamak için önemli bir katkı sağlamaktadır.