T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü Kahramanmaraş Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü Kahramanmaraş Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

İdari ve Mali İşler Müdürü

Güncelleme Tarihi: 15/09/2020

Arzu ŞİRİKÇİ

1971 yılında K.Maraş / Pazarcık’ta  doğdu.İlk orta ve lise öğrenimini Pazarcık’ta tamamladı. Lisans eğitimini Fırat Üniversitesi ‘ Hemşirelik bölümü ‘, Yüksek Lisansını Beyken Üniversitesinde ‘Hastane Yöneticiliği ‘alanında tamamladı. İlk göreve 1997 yılında G.Antep SSK hastanesinde başladı. 2012 yılında K.Maraş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde  İdari ve Mali Müdürlük görevini yürüttü. 2015-2020 yılları arasında Necip Fazıl Şehir Hastanesi‘ Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ olarak çalıştı. 2020 Eylül ayı itibarı ile Kahramanmaraş Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yapmaktadır. Arzu ŞİRİKÇİ  evli ve üç çocuk annesidir.