İdari ve Mali İşler Müdürü

cahitsayin.JPG

Cahit SAYIN
İdari ve Mali İşler Müdürü

1978 yılında K.Maraş’ta doğdu. İlk orta ve lise tahsilini K.Maraş'ta tamamladı. Ege Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO'dan sonra İktisat Fakültesi'ni bitirdi. Ardından Selçuk Üniversitesi Sağlık Yönetimi dalında yüksek lisans yaptı. Sütçü İmam Üniversitesi Zootekni bölümünden birincilikle mezun olarak Mühendis ünvanını aldı. TÜBİTAK yarışmalarında finale kalan proje çalışmaları ve 'Sağlık Tesisleri İçin Radyoloji El Kitabı' adlı kitabı yazdı. B sınıfı İş Güvenliği Uzmanı olan Cahit SAYIN, İngilizce bilmekte olup evli ve 3 çocuk babasıdır.

2012                AB sağlık projeleri hazırlama ve yönetme görevi

2013                Kamu Hastaneleri Birliği İl görüntüleme hizmetleri sorumluluğu

2017-2019     Necip Fazıl Şehir Hastanesi Müdür Yardımcılığı

2019 –2022  Kahramanmaraş  İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkan Yardımcılığı