İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı

fundasoyturk2018.jpg

Funda SOYTÜRK
İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı

Kahramanmaraş'ta doğan Funda SOYTÜRK, ilk ve orta öğrenimi Kahramanmaraş'ta tamamladı. Göksun Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümünden mezun oldu. Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümünden lisansını aldı ve göreve 1997 yılında Kahramanmaraş SSK Hastanesi acil serviste başladı. Çocuk, cildiye, göz, psikiyatri ve beyin cerrahi servislerinde hemşire olarak hizmet verdi. Yenişehir devlet hastanesinde 7 yıl sorumlu hemşirelik, Necip Fazıl şehir hastanesinde 1 yıl başhemşire yardımcılığı, 6 yıl merkez bina sorumluluğu görevlerinde bulundu . 2017-2020 tarihleri arasında Kahramanmaraş Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi “Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2020 Eylül ayı itibarı ile İdari Mali İşler Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir. Evli ve iki çocuk annesidir .