T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü Kahramanmaraş Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü Kahramanmaraş Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı

Güncelleme Tarihi: 15/09/2020

fundasoyturk2018.jpg

Funda SOYTÜRK

Kahramanmaraş doğumlu ilk ve orta öğrenimi Kahramanmaraşta tamamladı Göksun Sağlık Meslek Lisesinden mezun oldu Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümünden lisansını aldı göreve 1997 yılında SSK Hastanesi acil serviste başladı çocuk cildiye göz psikiyatri ve beyin cerrahi servislerinde hemşire olarak hizmet verdi Yenişehir devlet hastanesinde 7 yıl sorumlu hemşirelik Necip Fazıl şehir hastanesinde 1 yıl başhemşire yardımcılığı 6 yıl merkez bina sorumluluğu görevlerinde bulundu . 2017-2020 tarihleri arasında Kahramanmaraş Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi “Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2020 Eylül ayı itibarı ile İdari Mali İşler Müdür Yrd. görevini yapmaktadır. Evli ve iki çocuk annesidir .