Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Birimi Hizmete Başladı
15 Mayıs 2024

Şehit yakınları ve Gazi Hizmetleri Birimi Hizmete Başladı

Hastanemizde şehit yakınları ve gaziler için özel bir hizmet birimi oluşturulmuş olup, bu birimimiz 15 Mayıs 2024 itibarıyla hizmete girmiştir. Vatanımızın bağımsızlığı ve güvenliği için fedakârlık gösteren kahramanlarımızın yakınlarına en iyi sağlık hizmetini sunmayı amaçlayan bu birim, onların sağlık ihtiyaçlarına öncelik vererek, kolay ve hızlı bir hizmet almasını sağlayacaktır.

Bu birim kapsamında, Şehit ve gazi yakınlarının hastanemize başvurularında öncelikli hizmet alması, muayene ve tedavi süreçlerinin hızlandırılması hedeflenmektedir. Bu sayede bekleme süreleri minimuma indirilmektedir.Bu hizmetler, hasta kabul sürecinden tedavi sonrasına kadar devam etmektedir.

Hastanemiz, şehit yakınları ve gazilerimiz her türlü sağlık ihtiyacını karşılamak için alanında uzman doktorlar ve sağlık personeli ile hizmet vermeye devam edecektir. Kahramanlarımızın emanetlerine en iyi şekilde hizmet sunmak, bizim için büyük bir onurdur.

Detaylı bilgi için web sitemiz üzerinden veya Hasta Kabul birimimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz.