Tütün ve Tütün Ürünleri ile Mücadele Standı Hastanemizde Açıldı
22 Mayıs 2024

İl Sağlık Müdürlüğü Tütün ve Tütün Ürünleri ile Mücadele Birimi, hastanemizde önemli bir farkındalık çalışması gerçekleştirdi. Hastanemizin giriş bölümünde açılan stantta, sigara ve tütün ürünlerinin zararları hakkında bilgilendirmeler yapıldı ve konuya dair farkındalığın artırılması hedeflendi.

Bu standımızda, tütün ürünlerinin ağız ve diş sağlığına olan olumsuz etkileri hakkında detaylı bilgi verildi, uzmanlarımız ziyaretçilerimizle birebir görüşmeler gerçekleştirdi. Sigara ve tütün kullanımı, dişlerde sararma, diş eti hastalıkları, ağız kokusu, diş kaybı ve ağız kanseri gibi ciddi sağlık sorunlarına yol açtığı konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca, bu etkilerden korunma yolları ve sigarayı bırakma yöntemleri hakkında da detaylı bilgi sunuldu.

Tütünle mücadelede toplum olarak bilinçlenmemiz ve sağlıklı bir gelecek için hep birlikte adım atmamız büyük önem taşımaktadır. Bu bağlamda, standımızı ziyaret eden tüm hastalarımıza ve ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.

Sağlıklı günler dileriz

• ttn1